Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.
Aici putem discuta despre revista MangaHolic.
Deci, nr. 1, cum vi s-a parut? 
super tare am mai zis , multumiri celor care au muncit si sa ne vedem sanatosi si pentru numarul 2 

ma bate gandu si pe mine sa ma bag da nush inca pt ca mangaul meu e mare...primul volum are 92 de pagini dei cred ca toata revista v-ar ocupa-o eventual daca nu il pun pe bucati
)...si inca o chestie e ca inca e on-going...va avea 3 volume si momentan lucrez la al 2-lea...dar sper sa le termin lunile astea toate 3 ca o sa am concediu 
are 92 pag doar primul volum sau toate trei?
nu e o problema nici faptul ca e mare, nici ca e on-going, pt ca materialul poate fi impartit pe mai multe numere. insa mai intai trebuie sa vedem cum arata. imi poti lasa id-ul tau de yahoo?
k...here it is: carinalinda007
si da...primu volum are 84 de pagini (rectific-nu 92)...
Hm....Ma intreb daca nu cumva as putea sa va ajut si eu cu un manga personal are putine pagini deocamdata pentru k e ongoing (ideile sunt mereu pe drum)
Imi las si eu ID-ul (oricum cred k il vedeti) Kagome_chan05. Ma bucur k ati creat si voi o revista si va urez succes in continuare! 

De unde poate fi cumparata? eu sunt din iasi si ma intrebam daca se gasesc la chioscurile de ziare, pt ca sunt foarte curioasa sa o citesc

* la Palatul Copiilor Iasi*
- Luni intre orele 15:00 si 19:00
- Vineri intre orele 15:00 si 18:00
- Sambata intre orele 12:00 si 18:00

Am gasit 2 cartulii (?) pe torrenti : " Kana de Manga " si " Kanji de Manga 2". Cartile sunt in engleza si ne invata Hirakana si ceva Kanji prin desene. Cred ca ar fi folositoare unora pentru ca au si explicatii, iar desenele in pot ajuta pe amatorii de manga. Doritorii sa ma contacteze pe ID-ul underdeath2003.
scuze!!
hai sa nu amestecam topicurile, acesta este despre revista MangaHolic 
Am ridicat si eu azi revista de la posta si pot lasa in sfarsit un comentariu in cunostinta de cauza!
In primul rand, doresc sa va felicit! Ati facut o treaba buna! Revista arata foarte bine in realitate, mai ales coperta care pe site, fara suparare, nu arata prea dragut.
M-a surprins in mod placut si faptul ca revista se deschide si se citeste de la dreapta la stanga. Nu ma asteptam la asa ceva, dar m-am obisnuit repede. Cu rasfoitul a durat vreo 20-30 de pagini, dar sa citesc nu am avut probleme, sunt deja de mult obisnuit cu stilul manga-urilor.
Mi-a placut si cum a fost structurata revista, modul in care s-a trecut de la o povestire la alta, cu acele mici schite si comentarii, precum si calitatea hartiei.
Ati stat insa foarte prost la doua capitole.
1. Manga-urile! Cred ca s-ar gasi si alti artisti mai buni. In cazul de fata e totusi doar o observatie, pentru ca am inteles care e situatia. Oricum, banuiesc ca numarul viitor va sta mai bine din acest punct de vedere deci sa zicem ca aici nu ar fi o problema.
2. Typesetting-ul aka asezarea textului in pagina si in bule! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar typesetting-ul a fost mediocru. Cu typesetting mai bun sunt convins ca ar fi aratat si manga-urile mai bine. Eu cel putin asa am observat ca se intampla cu manga-urile traduse din japoneza in engleza(citesc foarte multe manga-uri). Era bine daca textul era centrat corespunzator, daca foloseasti si alte fonturi, mai adecvate, daca puneati si diacritice sau un border textului aplicat peste fundal. V-as sugera sa discutati cu cei de la Sannins, un grup romanesc care traduce manga-uri din engleza in romana. Au evoluat destul de mult im timp si fac o treaba foarte buna cu typesetting-ul. Ati putea sa vorbiti cu ei pentru o eventuala colaborare la partea asta. E insa doar o sugestie, nu vreau sa ma bag unde nu imi fierbe oala 
Cam asta ar fi tot! Per total, i-as acorda revistei nota 7 (unde nota 10 ar reprezinta o revista consacrata de manga din Japonia, la alegere). Oricum, am discutat putin cu Alex pe mess si mi-a lasat o impresie buna. Pare o persoana capabila si sunt sigur ca numarul urmator va iesi mult mai bine! Pe mine puteti deja sa ma includeti in lista celor care vor comanda si numarul 2, precum si in lista celor care va vor promova (pe toate site-urile mele
)
Mult succes in continuare!
Multumim pentru feedback.
Sunt sigur ca echipa care se ocupa de acest proiect le va lua in seama si pe acestea si tot ce s-a zis pana acum despre nr 1.
salut eu sunt o mare fana manga din timisoara, inca nu am cumparat revista (imi astept primul salariu), dar as vrea sa particip cu niste desene sau manga-uri, daca se considera ca sunt acceptabile; am ceva desene pe http://ciu83.deviantart.com/;
oricum felicitari pentru lansare si tine-ti-o tot asa, mi-ar place sa fac parte din echipa voastra
buna ma numesc adrian din pacate nu sunt din romania ei da oricum exista posta.am inceput de vreo 2 zile o manga care se numeshte "MAGIC SHIELD"este vorba despre ceva de genul :lume paralela ,adventure,comedy,ecchi,romance(asa mai putin).Pina amu de ce mia venit in cap este un baiat simplu numit sadaki are 16 ani si ii place de o fata mai bine zis un idol la dinsul in scoala.ei acolo se intilnesc ce mai vorbesc shi pe la mijloc pe neasteptate fata ii spune cal iubeste ala de emotii nici nu stie ce sa zika shi inka nu shtiu kum ,se intimpla ceva si ajunge in lumea paralela.Si diamu are un scop sa se intoarka si sai primiasca sentimentele .shi diamu mam gindit akolo sa mai bag o femeie din lumea paralela....ei ii mult de povestit dar totusi vreau sa aud parerea dumneavoastra Alex

dar totusi nimeni din echipa nu vine cu pareri, cu alte propuneri ..discutii despre manga? sau...nuj...forumul ar trebui sa fie vizitat totusi mai intens...cum sa apara membri daca intr-un an si ceva lumea nu scoate decat 3 vorbe si 2 cuvinte?....sau toata lumea e ocupata cu altceva atat de intens?
nu sunt critic...dar parca e prea liniste:-s...
1 - 18 din 18